Lepené maso

Už jste slyšeli o lepeném mase?
Tento bílý prášek se prodává ve velkém a je to malé špinavé tajemství masného průmyslu.
Jmenuje se masové lepidlo.

Je příšerné, že toto lepidlo je vyrobeno z hovězí a vepřové KRVE!!!

Lepidlo způsobí, že kousky hovězího, jehněčího, kuřecího nebo rybího, které by normálně byly vyhozeny, drží spolu tak těsně, že to vypadá, že je to solidní kus čerstvého masa.

Problém je v tom, že maso pak nelze dobře tepelně upravit a je větší riziko kontaminace těla bakteriemi.
Také se lepí dohromady samozřejmě většinou staré maso, nekvalitní, odřezky atd.

Většinu tohoto lepeného masa kupují restaurace., ale výjimkou nejsou ani markety, kde není velký obrat ve zboží.

Lepidlo na maso je samozřejmě zakázáno., ale koho to zajímá???

Ani není nutný překlad, stačí jen uvidět.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=hXXrB3rz-xU

This entry was posted in výživa and tagged . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *