Rakovina, dioxiny, voda

Rakovina, dioxiny, voda

Možná jste to už četli, ale informace je tak závažná, že ji uvádím na svých stránkách. Může zachránit někomu život, nebo ho ušetřit utrpení.

Asi se divíme, proč ještě dnes jsou na trhu potraviny, obsahující DIOXINY.

Potom ovšem víme, že příčinou je dosažení maximálního ZISKU.

Připomínám!

Nezáleží na tom, kolikrát tuto zprávu  dostanete. Pošlete ho prosím dál.

Voda v lahvích ve vašem autě je velmi nebezpečná a to zdaleka není všechno. A co balená voda v obchodech. Jak je dopravena od výrobce, jak je skladovaná. Dioxin se uvolňuje z plastu především teplem.Čtěte:

Sheryl Crow zveřejnila, co způsobilo její rakovinu prsu.

Nejpravděpodobnější příčina?

Ošetřující onkolog jí sdělil:

Byla to vysoká úroveň dioxinu v tkáních jejího těla.

Lidé by neměli pít vodu, která byla ponechaná v plastových lahvích v autě. Teplo totiž reaguje s chemikáliemi z plastu lahve, čímž uvolňuje dioxin do vody.

Dioxin je jed, stále více nacházený v tkanivu rakoviny prsu. Buďte proto opatrní a nepijte takovouto vodu.

Tuto informace by měl každý znát, protože ho může ochránit.

Místo plastových lahví používejte láhve z nerezového materiálu,nebo ze skla!

Tuto informaci uvádí také Zdravotní institut Walter Reed Army.

Nedávejte plastické nádoby do mikrovlnek!!

Žádné plastové láhve na vodu v mrazácích.

Žádné plastické obaly do mikrovlnek!!!

Tyto chemikálie způsobují rakovinu, obzvláště rakovinu prsu.

Dioxiny jsou pro buňky našeho těla velmi jedovaté!!

Nemrazte vodu v plastových lahvích,protože se tím uvolňují dioxíny z plastu.

V televizním pořadu vysvětloval manažér Wellness Programu nemocnice Castle Hospital tato zdravotní rizika.

Hovořil o výjimečné škodlivosti dioxinu .Zdůrazňoval, že bychom neměli ohřívat potraviny v mikrovlnkách s použitím plastových nádob…

Zvláště pak potraviny, obsahující tuk.

Vysvětloval, že kombinace tuku, vysoké teploty a plastu uvolňuje dioxín přímo doohřívaných potravin.

Místo plastu doporučuje používat na ohřev potravin žáruvzdorné sklo nebo keramické nádoby.

Dosáhne se tak stejného výsledku, ale BEZ DIOXINU!!!

Takže potraviny jako polotovary,instatní polévky atd. vyjměte z jejich obalů a ohřívejte v doporučených nádobách.

*        Pokud možno instantní potraviny vůbec nepoužívejte : konzervanty, dochucovadla, syntetické přísady ničí střevní mikrofloru a způsobují zažívací potíže ,podílejí se na   onemocnění jako je Crohn,..

Papír sám o sobě není škodlivý, ale nevíte, čím je napuštěn. Proto je bezpečnější ohřev jídla v žáruvzdornýchnebo skleněných nádobách.

Uvedl, že nedávno některé restaurace typu rychlého občerstvení vyměnily polystyrénové nádoby za papírové.

Problém s dioxinem byl jedním z důvodů…

Zdůraznil, že stejně rizikový je ohřev potravin v přiléhajících plastových fóliích, kterými jsou potraviny od výrobce zabaleny. Když potravinu ohříváme, vysoká teplota způsobuje, že jedovaté látky se vytaví z plastového obalu přímo do ohřívané potraviny.

Místo plastové folie zakryjte potravinu papírovým ubrouskem.

 

Tyto informace bys měl(a) poslat každému, na kom Ti opravdu záleží!!!

This entry was posted in autoimunitní nemoci-deprese-ekzémy-lupénka-migrény, nemoci souvisí se stravou a způsobem života, rakovina-civilizační choroby-výkonnost, výživa and tagged . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *